Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Op 28 september 2023 vindt het tweede congres van het Expertisecentrum Kinderopvang plaats! Laat je deze dag bijpraten over de laatste wetenschappelijke inzichten en neem deel aan verdiepende sessies. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het definitieve programma. Maar, goed nieuws! Je kunt je alvast inschrijven om jouw plek op het congres te verzekeren.

Alvast wat praktische informatie:

  • Tijd: het congres vindt plaats op donderdag 28 september van 10:00 tot 16:00
  • Locatie: de woonindustrie in Nieuwegein (zowel met auto als openbaar vervoer goed te bereiken)
  • Kosten: € 295,- incl. btw (30% korting voor deelnemers van wie de organisatie mee investeert in de ontwikkeling van de pedagogische kennisbasis)

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates. Ontvang je deze nog niet en wil je dat wel? Klik dan hier. Let op: aan het congres zit een maximaal aantal deelnemers verbonden. Zet 28 september dus snel in jouw agenda of schrijf je alvast in!

Inschrijven voor het congres in 2023

Bekijk onderstaand beeldverslag voor een impressie van vorig jaar.

Naast de presentaties van de plenaire sprekers waren er deze dag ook acht verschillende deelsessies te volgen. Zowel de presentaties van de sprekers als van de deelsessies vind je terug in onderstaand beeldverslag. Klik op de afbeelding hieronder om het beeldverslag te openen.