Na twee succesvolle edities organiseren we ook dit jaar weer het online Kennisspel. Speel het spel samen met jouw collega’s en vergroot op een leuke en eenvoudige manier je kennis over de pedagogische kwaliteit van kinderopvang. Het Kennisspel wordt dit jaar gespeeld van 5 t/m 28 maart. Meld je snel aan en maak kans op een leuke prijs!

Ga het gesprek aan
Door mee te doen aan het Kennisspel kun je de pedagogische dialoog op gang brengen met collega’s en ouders. De vragen en de antwoorden kunnen hiervoor een mooie start zijn: wat vind je van de antwoorden? En wat vinden collega’s en ouders? Het spel biedt jou en je collega’s de kans om het gesprek aan te gaan over het ‘waarom’ van het onderwerp en over hoe dit in je eigen organisatie is ingevuld en in praktijk is gebracht. En misschien leidt het tot nieuwe inzichten of een andere aanpak!

Zo werkt het spel
Van 5 t/m 28 maart ontvang je 2 keer per week een (meerkeuze)vraag in je mailbox. Je kunt de vragen op elk gewenst moment beantwoorden. Dit kost je slechts 1 minuut! Open de vraag en geef met 1 klik antwoord. Daarna krijg je een toelichting. Alle goede antwoorden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo bouw je jouw kennis dus steeds verder uit. Verzamel jij de meeste punten? Dan maak je bovendien kans op een mooie prijs: een boek naar keuze uit onze leeslijst!

Aanmelden

Wil jij meedoen aan het Kennisspel? Maak dan een account aan via de website en speel mee. Ben je geregistreerd als pedagogisch (beleids)medewerker/coach, gastouder(-bureau), of leidinggevende? Dan speel je automatisch mee. Een week voor de start ontvang je een reminder met een korte uitleg. Vraag ook jouw collega’s om ook mee te doen, zodat jullie samen jullie kennis vergroten. Stuur deze link door zodat zij zich kunnen aanmelden: https://expertisecentrumkinderopvang.nl/registreren.

We wensen je alvast veel plezier en succes!