Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Organisaties die zijn aangesloten bij het Expertisecentrum ontvangen 30% korting op alle activiteiten. Dit kunnen bijvoorbeeld bijeenkomsten, webinars, pratica of een congres zijn. Via deze link kun jij zien of jouw organisatie al is aangesloten bij het Expertisecentrum. Bekijk hieronder welke stappen jij moet nemen om de korting te activeren.

→ Mijn organisatie is aangesloten en ik wil graag gebruik maken van de korting. 

  1. Om gebruik te maken van de korting is het belangrijk dat jouw organisatie zich aanmeldt als investeerder via deze link.
  1. Ben je (al) geregistreerd? Log dan met jouw account in via deze link. 
  1. Na het inloggen kun je op deze pagina de couponcode van jouw organisatie invullen. Na het invullen van de code worden kortingen automatisch verrekend als jij jezelf inschrijft op een betaalde activiteit. Let op: iedere organisatie heeft een unieke couponcode. Deze dien je bij jouw eigen organisatie op te vragen.
  1. Lukt het invullen van de couponcode niet? Deze handleiding helpt je er stap voor stap doorheen.  pdf

→ Mijn organisatie is aangesloten en ik ben al geregistreerd. 

Ben jij al geregistreerd met de couponcode? Dan kun jij je voor iedere activiteit aanmelden. De korting wordt dan automatisch verrekend. 

→ Mijn organisatie is nog niet aangesloten maar ik wil wel graag gebruik maken van de korting. 

Is jouw organisatie nog geen investeerder van het Expertisecentrum, maar wil je wel gebruikmaken van de korting? Dan kun je via deze link eenvoudig aan jouw leidinggevende laten weten hoe zij investeerder kunnen worden. Naast 30% korting op alle activiteiten kun jij als medewerker van een investerende organisatie ook gratis onze toolbox gebruiken. In de tussentijd kun jij alvast een gratis een account aanmaken.

→ Mijn organisatie is niet aangesloten maar ik wil mij wel graag aanmelden voor activiteiten. 

Ook als jouw organisatie niet aangesloten is kun jij je aanmelden voor de activiteiten van het Expertisecentrum. Je kunt dan geen gebruik maken van de 30% korting maar je kan je wel aanmelden voor alle activiteiten. Maak hier gratis een account aan.