Organisaties die bij het Expertisecentrum zijn aangesloten als investeerder ontvangen 30% korting op alle betaalde activiteiten. Dit kunnen bijvoorbeeld bijeenkomsten, webinars, coachkamers, practica of congressen zijn. Op de pagina met investeerders kun jij zien of jouw organisatie al is aangesloten bij het Expertisecentrum. Bekijk hieronder welke stappen jij moet nemen om de korting te activeren.

Welke situatie is op jou van toepassing?

Mijn organisatie is wel aangesloten. Ik heb me nog niet geregistreerd.


Omdat jouw organisatie zich heeft aangemeld als investeerder via deze link  kun je korting krijgen op betaalde activi­teiten. Hiervoor zijn 2 stappen nodig:

  1. Ben je al gratis geregistreerd? Zo niet, registreer je dan eerst hier.

  2. Als je (al wel) gratis geregistreerd bent dan log je hier in en klik je daarna op de rode knop om de kortingscode in te vullen van jouw organisatie. De knop ziet er zo uit:

    knop aanmelden met kortingscode

    Het invulscherm ziet er zo uit:

    scherm kortingscode invullen

    Na het invullen van de code worden kortingen automatisch verrekend als jij jezelf inschrijft op een betaalde activiteit.

Let op: iedere organisatie heeft een unieke kortingscode. Deze dien je bij jouw eigen organisatie op te vragen.

Mijn organisatie is wel aangesloten. Ik ben ook al wel geregistreerd.


Heel fijn als je jezelf al geregistreerd hebt en ook de kortingscode hebt ingevuld!

Je kunt jezelf voor iedere activiteit aanmelden. De korting wordt dan automatisch verrekend als het om een betaalde activiteit gaat.

Check of zeker even bij je collega's of zij hier ook van op de hoogte zijn! Zij kunnen dezelfde kortingscode gebruiken als jij.

Mijn organisatie is niet aangesloten. Ik wil wel korting op een activiteit.


Is jouw organisatie nog geen investeerder van het Expertisecentrum, maar wil je wel gebruikmaken van de korting? Dan kun je via deze link eenvoudig aan jouw leidinggevende laten weten hoe zij investeerder kunnen worden.

Naast 30% korting op alle activiteiten kun jij als medewerker van een investerende organisatie ook gratis onze toolbox gebruiken.

In de tussentijd kun jij wel alvast een gratis een account aanmaken, zodat we je op de hoogte houden met nieuwtjes en tips.

Mijn organisatie is niet aangesloten. Ik wil me wel aanmelden voor gratis activiteiten.


Ook als jouw organisatie niet aangesloten is, kun je jezelf aanmelden voor de activiteiten van het Expertisecentrum.

Je kunt dan geen gebruik maken van de 30% korting maar je kan je wel aanmelden voor alle activiteiten. Maak hier gratis een account aan.