Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Aanmelding Investeerder

Kinderopvang draagt bij aan de brede ontwikkeling van kinderen. Het Expertisecentrum Kinderopvang werkt voor en mét de sector in het belang van het zich ontwikkelende kind aan de pedagogische kwaliteit van kinderopvang.
 
Door je als organisatie aan te sluiten bij het Expertisecentrum Kinderopvang investeer je mee in de ontwikkeling van de pedagogische kwaliteit van kinderopvang in Nederland. En daarmee in de waarde van onze sector als geheel. Goed nieuws dus, voor iedereen die een brede ontwikkeling van kinderen een warm hart toedraagt! Voor de brede ontwikkeling van kind én branche!
 
Je kunt hier kijken of jouw organisatie al mee-investeert. Als dat zo is, kun je bij je eigen leidinggevende vragen naar de code om jezelf aan te melden als pedagogisch coach/beleidsmedewerker of pedagoog op de website van het Expertisecentrum.

Graag even je voornaam invullen
Graag even je achternaam invullen
Wat is je (hoofd)functie?
Graag de organisatie invullen.
Graag de grootte van uw organisatie aangeven
Graag even het (factuur)adres invullen
Graag de postcode en de plaats invullen
Graag je e-mailadres invullen
Graag de organisatie invullen waar je werkt
Welk bedrag wil je gaan investeren in pedagogische kwaliteit?
€ 0,00 + € 0 btw = € 0
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 
Na het verzenden van dit formulier ontvang je een factuur. Met de betaling van de factuur gaat je organisatie akkoord met de Privacyverklaring. Vervolgens ontvang je een 'vignet' die je op de eigen website kan zetten als investeerder in de ontwikkeling van pedagogische kwaliteit. We vermelden jouw organisatie met naam en logo op de website van het Expertisecentrum.