Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Morgen - 2 september - start het online Kennisspel 2021 van het Expertisecentrum Kinderopvang. 

Doel van het kennisspel: het doel van het Kennisspel is om deelnemers aan het denken te zetten en binnen of buiten de eigen organisatie het gesprek op gang te brengen over een specifiek onderwerp. Het spel biedt jou en je collega’s de kans om het gesprek aan te gaan over het ‘waarom’ van het onderwerp en over hoe dit in de eigen organisatie is ingevuld en in praktijk is gebracht. 

Evaluatie: het Kennisspel 2021 is een pilot van 3 maanden die het Expertisecentrum aanbiedt. In de eerste week van november vindt een evaluatie plaats onder alle deelnemers van het Kennisspel. De uitkomst daarvan is bepalend voor een mogelijk vervolg van het Kennisspel in 2022.

Kijk op 2 september in je e-mail voor de eerste VraagvanVandaag! 

Aanmelden kan ook nog na 1 september door jezelf of je collega’s te registreren op de website van het Expertisecentrum: https://expertisecentrumkinderopvang.nl/registreren

Twee keer per maand worden nieuwe geregistreerde deelnemers toegevoegd aan het Kennisspel. 

Spel met punten: als je deelneemt aan het Kennisspel vind je elke dinsdag en donderdag een vraag in je e-mail. Door deze vragen te beantwoorden kun je (anoniem) punten verdienen. Je kunt de vragen op elk gewenst moment beantwoorden, maar je scoort alleen punten als je dat binnen een week na ontvangst doet. Voor elke beantwoorde vraag krijg je 1 punt en heb je het goede antwoord gegeven, dan krijg je 2 punten.  

Elke deelnemer krijgt geregeld een update over het aantal punten dat is behaald.