Vorig jaar deden zo’n vijftienhonderd pedagogisch medewerkers, coaches, managers en beleidsmedewerkers mee aan het Kennisspel van het Expertisecentrum. Én goed nieuws voor jou; dit jaar kan jij gratis meedoen!
 
Op een laagdrempelige en uitdagende manier aan de slag!
Met het kennisspel vergroot je op een laagdrempelige, leuke, snelle én uitdagende manier jouw kennis over pedagogische kwaliteit. Het kennisspel zet deelnemers aan het denken over belangrijke thema’s en onderwerpen. Maar wie kan er nou beter iets over het Kennisspel vertellen dan de deelnemers zelf? ;-)
‘’Het Kennisspel geeft je de gelegenheid om twee keer per week te reflecteren op hoe jij een casus aan zou pakken, ook als je zelf zoiets nog nooit eerder hebt meegemaakt. Het kost je weinig tijd maar geeft je toch een verfrissende kijk op het werk. Ook leuk om samen met collega’s te doen. Het kan ook in een team een gesprek op gang brengen. Ontzettend leuk om dit in je mailbox te ontvangen.’’

Hoe werkt dat dan precies?
Om alvast even op te warmen vind je hieronder een voorbeeldvraag. Een maand lang ontvang je twee keer per week een  meerkeuzevraag in jouw mailbox. Door de vragen te beantwoorden kun je (anoniem) punten verdienen. Je kunt de vragen op elk gewenst moment beantwoorden. Easy Peasy dus!

Hoe doe je mee?
Wanneer jij pedagogisch beleidsmedewerker/coach of pedagogisch medewerker bent en  registreert bent via onze website doe je automatisch mee met het kennisspel. Een week voor de start ontvang je een reminder met een korte uitleg. Namens het Expertisecentrum wensen we je alvast veel plezier en succes!

Ps. mocht je collega’s hebben die het ook leuk vinden om mee te doen? Ook zij kunnen meedoen door zich te registreren via de website!