Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

LET OP: Je krijgt alleen 30% korting als jouw organisatie bijdraagt aan de bekostiging van het Expertisecentrum. Hier kun je zien of jouw organisatie al is aangesloten. Om gebruik te kunnen maken van de 30% korting doorloop je 2 stappen. Eerst dien je jezelf gratis te registreren bij het Expertisecentrum.

Als je bent geregistreerd dan kun je daarna inloggen via https://expertisecentrumkinderopvang.nl/inloggen en kun je jezelf op de 'Welkom-pagina' aanmelden als medewerker van een organisatie die mee-investeert. Gebruik hiervoor de couponcode die we hebben gestuurd naar de contactpersoon van je organisatie. (Deze couponcode ziet er bijvoorbeeld zo uit: INV#22!EPKK). Daarna worden kortingen automatisch verrekend als je jezelf inschrijft op een betaalde activiteit.

Draagt jouw organisatie nog niet bij? En wil je wel de korting? Dan kun je dat hier eenvoudig laten weten aan je leidinggevende. Hij of zij ontvangt dan een mail met een korte uitleg en een link. Via https://expertisecentrumkinderopvang.nl/ikdoemee kun je ook direct de bijdrage aan de bekostiging van het Expertisecentrum regelen.

Inschrijven op:

Waarom positieve gedragsondersteuning zo belangrijk is (webinar) .


Ben je al geregistreerd?
Log hieronder in als je al gratis geregistreerd bent. Als je daarnaast ook al bent aangemeld als investeerder (met couponcode) dan wordt de korting automatisch toegepast.

Gebruikersnaam*
Wachtwoord*


Nog niet geregistreerd bij het Expertisecentrum?
Alleen als je jezelf gratis hebt geregistreerd bij het Expertisecentrum kun je inschrijven voor een activiteit. Dat kan hieronder. (Je korting wordt pas toegepast als je jezelf ook hebt aangemeld als investeerder met een couponcode).

Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Voer uw wachtwoord opnieuw in*
Wanneer u dit vakje aanvinkt dan gaat u akkoord met de Privacy Policy
Verificatiecode*