Webinar: Risicovol spel: Wat vindt de GGD?

Webinar: Risicovol spel: Wat vindt de GGD?

‘Dat mag niet van de GGD’ hoor je nogal eens als het gaat over de mogelijkheden voor risicovol spel. In dit webinar gaan we eerst in op de werkdefinitie van risicovol spel: Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Vervolgens gaan we in gesprek met Wietske van Gurp, toezichthouder bij de GGD Amsterdam, over haar visie op risicovol spel. Dan zal blijken dat er héél veel mogelijk is, zo lang je dit maar goed weet te onderbouwen. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen aan Wietske. 

Wat is het resultaat van de deelname:

Je hebt scherp wat we bedoelen met risicovol spel en hebt handvatten om je beleid vorm te geven en om het gesprek met de toezichthouder aan te gaan. Wil je ook handvatten om binnen je organisatie te zorgen voor meer mogelijkheden voor risicovol spel en om ouders hierbij te betrekken, geef je dan t.z.t. ook op voor het webinar risicovol spel op dinsdag 9 november! We zien je graag ook daar.

Dit webinar loopt vooruit op het webinar Risicovol spel. Dit webinar is in november en gaat over de opbrengsten van het ontwikkelteam dat zich heeft beziggehouden met dit onderwerp. Houd de berichten in de gaten.

Dit webinar is vooral interresant voor:

Pedagogisch coaches/beleidsmedewerkers of managers die meer handvatten willen voor het beschrijven van risicovol spel in hun beleid en voor het gesprek met de toezichthouder hierover. 

Aanmelden kan via de website tot uiterlijk 11 oktober.

Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt!

Evenement-informatie

Startdatum 21-10-2021 15:30
Einddatum 21-10-2021 17:00
Max. deelnemers 150
Sluitingsdatum 11-10-2021 23:55
Prijs per persoon Gratis

Inloggen om in te schrijven