Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Webinar Risicovol spel - team

Webinar Risicovol spel - team
Tijdens dit webinar zoemt de onderzoeker van het ontwikkelteam, Martin van Rooijen, in op wat en hoe je het team kunt meenemen in de (door)ontwikkeling van risicovol spel. Martin geeft veel concrete voorbeelden. En tijdens het webinar gaan de deelnemers (online) in kleine groepjes met elkaar in gesprek over een concrete vraag/casus.  

Voor wie? 
Voor pedagogisch coaches/beleidsmedewerkers die met hun team aan de slag willen met het introduceren of uitbreiden van de mogelijkheden voor risicovol spel. 

Wat is het resultaat van deelname? 
Je hebt kennis van risicovol spel vanuit het perspectief van de kinderen en het team. En handvatten om je eigen team aan het werk te gaan. 

Er zijn in 2023 drie activiteiten over risicovol spel gepland 14 maart, 12 april en 11 mei. Als je deelneemt aan alle 3 deze activiteiten ontvang je een certificaat van deelname. 

Wanneer, hoe lang en kosten? 
Het webinar risicovol spel –team - is online via Teams op woensdag 12 april 2023 van 10:30 tot 11:00 uur en kost € 65,= per persoon. 

Deelnemers van organisaties die zijn aangesloten bij het Expertisecentrum Kinderopvang krijgen 30% korting. Kijk hier https://expertisecentrumkinderopvang.nl/relaties/investeerders of jouw organisatie is aangesloten. Vul de code in om korting te krijgen (vraag de code aan jouw leidinggevende). 

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 april 2023. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt! 

Meer informatie? 
Klik hier voor de algemene voorwaarden van het Expertisecentrum Kinderopvang. 

Meer informatie over Expertisecentrum Kinderopvang vind je op de website: https://expertisecentrumkinderopvang.nl/ 

Evenement-informatie

Startdatum 12-04-2023 9:30
Einddatum 12-04-2023 11:00
Max. deelnemers 75
Sluitingsdatum 05-04-2023
Prijs per persoon €65,- incl. btw