Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Webinar Risicovol spel - ouders

Webinar Risicovol spel - ouders
Tijdens dit webinar zoemt de onderzoeker van het ontwikkelteam, Martin van Rooijen, in op hoe je ouders kunt meenemen in de (door)ontwikkeling van risicovol spel. Martin geeft veel concrete voorbeelden. En tijdens het webinar gaan de deelnemers (online) in kleine groepjes met elkaar in gesprek over een concrete vraag/casus. 

Voor wie?
Voor pedagogisch coaches/beleidsmedewerkers die de ouders willen meenemen en betrekken bij het introduceren of uitbreiden van de mogelijkheden voor risicovol spel.

Wat is het resultaat van deelname? 
Je hebt kennis van risicovol spel vanuit het perspectief van de kinderen en handvatten voor de introductie van risicovol spel bij de ouders.

Er zijn in 2023 drie activiteiten over risicovol spel gepland 14 maart, 12 april en 11 mei. Als je deelneemt aan alle 3 deze activiteiten ontvang je een certificaat van deelname. 

Wanneer, hoe lang en kosten? 
Het webinar risicovol spel – ouders - is online via Teams op donderdag 11 mei 2023 van 10:30 tot 11:00 uur en kost € 65,= per persoon. 

Deelnemers van organisaties die zijn aangesloten bij het Expertisecentrum Kinderopvang krijgen 30% korting. Kijk hier https://expertisecentrumkinderopvang.nl/relaties/investeerders of jouw organisatie is aangesloten. Vul de code in om korting te krijgen (vraag de code aan jouw leidinggevende). 

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 mei 2023. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt! 

Meer informatie? 
Klik hier voor de algemene voorwaarden van het Expertisecentrum Kinderopvang. 

Meer informatie over Expertisecentrum Kinderopvang vind je op de website: https://expertisecentrumkinderopvang.nl/ 

Evenement-informatie

Startdatum 11-05-2023 9:30
Einddatum 11-05-2023 11:00
Max. deelnemers 75
Sluitingsdatum 05-05-2023
Prijs per persoon €65,- incl. btw