Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Coachkamer 2 juni

Coachkamer 2 juni

Elke kinderopvangorganisatie moet een pedagogisch coach hebben. Dat is een wettelijke verplichting. De pedagogisch coaches spelen een belangrijke rol in de uitvoeringspraktijk. Zij coachen de pedagogisch professionals bij hun pedagogisch handelen en denken mee bij het verbeteren van de pedagogische kwaliteit.

Als pedagogisch coach ben je voortdurend met de pedagogisch professionals in gesprek over het belang van reflecteren, maar maak je zelf eigenlijk weleens pas op de plaats? Neem je zelf weleens de tijd om terug te kijken, de situatie te beschouwen en vooruit te blikken? De CoachKamer biedt pedagogisch coaches de mogelijkheid om op een gestructureerde manier met elkaar en onder begeleiding van het Expertisecentrum ervaringen uit te wisselen en hun kennis te verbreden en te verdiepen.

Veel coaches maken gebruik van teamcoaching, maar hoe doe je dit eigenlijk? En hoe zet je dat efficiënt in? We nemen de tijd om ervaringen uit te wisselen. Vervolgens zoomen we in op een aantal handige werkvormen die je hierbij kunt gebruiken.

En waar begin je met coaching? Hoe bepaal je het doel? Coachingsplannen kunnen daar heel handig bij zijn. We wisselen ideeën en formats met elkaar uit, bespreken hoe doelen worden gekozen en hoe je ervoor zorgt dat coachingsplannen gaan leven en je herkenbare resultaten boekt.

De hele CoachKamer bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is online geweest in januari 2002. Tijdens deze tweede bijeenkomst staan twee onderwerpen centraal: teamcoaching en het werken met coachingsplannen. Ook als je de eerste keer niet hebt deelgenomen kun je gewoon ‘instromen’ in de CoachKamer. De derde Coachkamer is op 6 september.

Deelname aan de CoachKamer in juni kost €195,- per persoon. Als je deelneemt aan de CoachKamers in juni EN in september ontvang je €50,- korting. Kijk bij het evenement 2x CoachKamer om je hiervoor op te geven.

Deelnemers van organisaties die zijn aangesloten bij het Expertisecentrum Kinderopvang krijgen 30% korting.
Kijk hier https://expertisecentrumkinderopvang.nl/relaties/investeerders of jouw organisatie al mee-investeert in pedagogische kwaliteit. Vraag de kortingscode aan jouw leidinggevende.

Evenement-informatie

Startdatum 02-06-2022 10:30
Einddatum 02-06-2022 15:00
Max. deelnemers 15
Sluitingsdatum 13-05-2022
Prijs per persoon € 195,00
Locatie Utrecht

Locatie-informatie - Utrecht

De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Locatiekaart