Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Wil jij (nog) eens met een frisse blik kijken naar de binnen- en buitenruimten vanuit het perspectief van risicovol spel? Dan is het Pedagogisch practicum Risicovol spel iets voor jou! 

Of ben je juist bezig met het verdiepen van het aanbod in een verticale groep in de hele dagopvang? Dan is het Pedagogisch practicum Verticale groep juist interessant voor jou. Bij dit pedagogisch practicum krijg je namelijk handvatten om voor de jongste en de oudste kinderen van de groep passende activiteiten aan te bieden.

Vind jij samenwerken met ouders belangrijk in de ontwikkeling van kinderen, maar blijkt dit in de praktijk toch lastig? Schrijf je dan in voor het Pedagogisch practicum Samenwerken met ouders. 

Of zien jullie ook dat de oudere kinderen de BSO ‘niet leuk genoeg’ meer vinden? Dan is juist het Pedagogisch practicum Kansen voor de BSO interessant voor jou. In dit pedagogisch practicum maak je in vier stappen een plan om daar iets aan te doen.

Meer informatie en inschrijven  

In de agenda op de website staan alle activiteiten die tot nu toe gepland zijn in 2022. 

Wil je meer informatie over de Pedagogisch practicums in maart? Kijk dan in de agenda op de website en schrijf je in.

https://expertisecentrumkinderopvang.nl/actueel/agenda  

Medewerkers van organisaties die bijdragen aan de bekostiging van het Expertisecentrum Kinderopvang krijgen 30% korting. Vraag de code aan jouw leidinggevende.

Kijk hier of jouw organisatie ook bijdraagt:  https://expertisecentrumkinderopvang.nl/relaties/investeerders