Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Geplande activiteiten

Coachkamer 3 oktober

03-10-2023 10:30 -15:00
De CoachKamer bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomsten waren in februari en juni, maar je kunt gewoon meedoen aan de derde CoachKamer. Deelname aan de CoachKamer kost €150,- per persoon inclusief btw.
 
Wat levert de coachkamer je op als pedagogisch coach ?  
De mogelijkheid om eens rustig te reflecteren op de afgelopen periode, ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen, plannen te maken en ook eens wat anders uitproberen. Je krijgt theoretische onderbouwing van coachingsmethoden en praktische handvatten.  Daarnaast kun je contacten leggen met coaches van andere organisaties die je ook tussendoor kunt opzoeken.  

Webinar diversiteit en inclusie

08-11-2023 9:30 -11:00
Online

-- INSCHRIJVING TIJDELIJK GEPAUZEERD --  Diversiteit is er, aan inclusie kun je werken. Hoe erken, waardeer, accepteer en vier je verschillen? En wat kun je doen om aan inclusie te werken? Zowel wat betreft organisatorische als pedagogische aspecten?

Pedagogisch practicum risicovol spel: kijkwijzer

16-11-2023 13:30 -16:00
-- INSCHRIJVING TIJDELIJK GEPAUZEERD --  De kijkwijzer risicovol spel is een tool waarmee je inzicht krijgt in de mogelijkheden die kinderen hebben binnen jouw locatie/groep/organisatie voor risicovol spel. De tool geeft ook inzicht in hoe de begeleiding van risicovol spel door de pedagogisch professionals is, de inbedding in het team, de organisatie en het beleid en de communicatie met ouders.