Praktijkvoorbeelden
Tools
Bronnen
Lees- en luistertips
Activiteiten
Blogs
Berichten
Overige informatie

Geplande activiteiten

Coachkamer 2 juni

02-06-2022 10:30 -15:00

Hoe krijg je als pedagogisch coach grip op jouw coaching?  Als je dit herkent, doe dan mee aan de CoachKamer op donderdag 2 juni in Utrecht! De focus van deze bijeenkomst ligt bij teamcoaching en het nut en het maken van coachingsplannen. Tijdens deze bijeenkomst werken we veel in kleine groepjes zodat er volop gelegenheid is voor uitwisseling.  

Webinar: diversiteit en inclusie

23-06-2022 15:30 -17:00

De kinderopvang is een 'mini-maatschappij en dus spelen diversiteit en inclusie ook hier een rol. Hoe ga je hiermee aan de slag in je groep? ‘Het zijn wat vage begrippen voor iets wat juist makkelijk te begrijpen is,’zegt Dorine Raats van Humankind,deelnemer aan het ontwikkelteam Diversiteit en inclusie.

Coachkamer 6 september

06-09-2022 10:30 -15:00

Als pedagogisch coach ben je voortdurend met de pedagogisch professionals in gesprek over het belang van reflecteren, maar maak je zelf eigenlijk weleens pas op de plaats? Neem je zelf weleens de tijd om terug te kijken, de situatie te beschouwen en vooruit te blikken? Het preciese programma maken we in overleg met de deelnemers aan de Coach Kamer in juni.